PSA FC - Play San Andreas Wersja Fort Carson

☠☣☠ Pozytywnie pierdolnięci, od narodzin aż do śmierci ☠☣☠

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-04-21 10:24:42

Joda
Administrator
Liczba postów: 2
Windows 8.1Chrome 65.0.3325.181

Rekrutacja na Lidera SAPD

--------------------Wymagania--------------------
Min. 100 RP
Min. 6/10 Jazda
Min.6/10 Szelanie
Prawajzdy B
Min.8/10 Ortografia
Min. 13 lat
--------------------Podanie---------------------
Nick:
Dlaczego Ty?:(Minimum 5 rozbudowanych zdań):
Coś o sobie?:(Minimum 5 zdań)
Umiejętności jazdy:
Umiejętności strzelania:
Umiejętności odgrywania akcji RP:
Znajomość ortografii:
Akceptujesz regulamin?:
Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?:
Jakieś doświadczenie w służbach porządkowych?(skala - 10)
Akcja RP(Wypisz minimum 15 użyć akcji /me):

Podania robione na "odwal się" będą z góry odrzucane.

#2 2018-04-22 12:20:57

ReporterShot
Użytkownik
Liczba postów: 0
AndroidChrome 50.0.2661.89

Odp: Rekrutacja na Lidera SAPD

Nick: |Tune-LS|ReporterShot
RP[Pod TAB]:  109
Dlaczego Ty?:(Minimum 5 rozbudowanych zdań): Od dziecka byłem zafascynowany Policją.Zawsze jak były spotkania z służbami mundorowymi,zawsze trułem rodzicom żebyśmy tam pojechali.Także trzeba mnie wziąść pod uwagę że przyszło mi  być  policjantem na 2 serwerach RPG (które niestety upadły).Na tych serwerach brałem udział w 1 akcjach RP.
Coś o sobie?:(Minimum 5 zdań):Jestem osobą która umie się podporządkować wyższym rango. Potrafię pracować w zespole.Jestem osobą która posiada kulturę osobistą.Jestem ogarnięty posiadam komunikatory:Team Speak 3,Skype oraz Mumble.
Umiejętności jazdy:Moją umiejętność prowadzenia pojazdem oceniam na 9/10 na serwerach derby lub race bardzo często wygrywałem rozgrywki
Umiejętności strzelania: Oceniam ją na 8/10,gdy mam wolny czas to idę sobie pograć na jakimś serwer strzelanki lub idę na singla GTA:SA postrzelać do ballada.
Umiejętności odgrywania akcji RP: Dosyć słaba bo jak już wcześniej pisałem byłem na 1 akcji RP
Znajomość ortografii: Bardzo dobra czasami może być taka sytuacja ze nie będę mógł na klawiaturze zrobić np.ł, ż
Akceptujesz regulamin?: Tak,akceptuje
Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: Posiadam
Jakieś doświadczenie w służbach porządkowych?(skala - 10) 7/10
Akcja RP(Wypisz minimum 15 użyć akcji /me):sprawdza rejestracje pojazdu,odbiera dokumenty,.Niestety nie znam więcej ponieważ nie miałem zbyt dużej roli w akcjach RP,ale bardzo szybko się uczę

Ostatnio edytowany przez ReporterShot (2018-04-22 12:22:38)

#3 2018-04-22 13:47:07

Joda
Administrator
Liczba postów: 2
Windows 8.1Chrome 65.0.3325.181

Odp: Rekrutacja na Lidera SAPD

ReporterShot napisał/a:

Nick: |Tune-LS|ReporterShot
RP[Pod TAB]:  109
Dlaczego Ty?:(Minimum 5 rozbudowanych zdań): Od dziecka byłem zafascynowany Policją.Zawsze jak były spotkania z służbami mundorowymi,zawsze trułem rodzicom żebyśmy tam pojechali.Także trzeba mnie wziąść pod uwagę że przyszło mi  być  policjantem na 2 serwerach RPG (które niestety upadły).Na tych serwerach brałem udział w 1 akcjach RP.
Coś o sobie?:(Minimum 5 zdań):Jestem osobą która umie się podporządkować wyższym rango. Potrafię pracować w zespole.Jestem osobą która posiada kulturę osobistą.Jestem ogarnięty posiadam komunikatory:Team Speak 3,Skype oraz Mumble.
Umiejętności jazdy:Moją umiejętność prowadzenia pojazdem oceniam na 9/10 na serwerach derby lub race bardzo często wygrywałem rozgrywki
Umiejętności strzelania: Oceniam ją na 8/10,gdy mam wolny czas to idę sobie pograć na jakimś serwer strzelanki lub idę na singla GTA:SA postrzelać do ballada.
Umiejętności odgrywania akcji RP: Dosyć słaba bo jak już wcześniej pisałem byłem na 1 akcji RP
Znajomość ortografii: Bardzo dobra czasami może być taka sytuacja ze nie będę mógł na klawiaturze zrobić np.ł, ż
Akceptujesz regulamin?: Tak,akceptuje
Czy posiadasz prawo jazdy kat. B?: Posiadam
Jakieś doświadczenie w służbach porządkowych?(skala - 10) 7/10
Akcja RP(Wypisz minimum 15 użyć akcji /me):sprawdza rejestracje pojazdu,odbiera dokumenty,.Niestety nie znam więcej ponieważ nie miałem zbyt dużej roli w akcjach RP,ale bardzo szybko się uczę

Dopisz w Akcjach RP jakies bo odrzuce np. zakowa zlodzieja, wlacza komputer itd

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum